نحوه تعمیر و نگهداری کولر گازی برای کارایی و طول عمر (بخش دوم)
در مقاله قبل با دلایل تعمیر و سرویس کولر گازی و اینکه چگونه کولر گازی را سرویس و نگهداری کنیم آشنا شدید، در این مقاله ادامه بحث را پیش خواهیم برد
4 – نگهداری از پره ها
برای بهترین بازدهی کولر گازی پره ها نقش مهمی را ایفا می کنند، شما متعج خواهید شد از اینکه، مانند فیلترها و کویلها، پره های کولر گازی هم انواع مختلفی دارند که شامل ، پره هایی طلایی، پره های آلومینیومی و پره های هیدروفیلی می شود.
5 – تمیز کردن پد کندانسور
شما باید بدانید که یک واحد کندانسور در سطح خارجی از کولر میتواند باعث خرابی زودرس کمپرسور شود. در حقیقت، پد که در آن واحد کندانسور نگهداری میشود میتواند در طول زمانی که خاک زیر آن جمع میشود، شروع به نوک زدن کند. در نتیجه، کولر شما با خنک کردن مناسب به شما کمک نمیکند.
شما باید کندانسور کولر خود را چک کنید و باید از لایههای فلزی مقاوم در برابر پوسیدگی استفاده کنید تا آن را به سطح اصلی برگردانید. اما در مورد سیستمهای پمپ حرارتی، میتوانید پد را از پایه خانه خود پایین بیاورید تا بتوانید در طول زمستان فرار کنید.
6 – تمیز کردن کویل اوپراتور
کویل اواپراتور منبع اصلی کولر گازی در داخل ساختمان است. آن گرما را از هوا جذب میکند و قبل از اینکه هوا به فضای داخلی شما باز گردد، آن را خنک میکند. در این فرآیند، رطوبت در هوا، به عنوان مایع درون ظرفی که در زیر آن قرار دارد، چکه میکند. این آب از لوله فاضلاب از شلنگ خارج میشود و به داخل فضای باز سرریز میشود.
شما می توانید اواپراتور کولر گازی خود را تمیز می کند.
- ابتدا کولر گازی را خاموش نمایید
- محل تخلیه را مشخص کرده و تا انتها آن را دنبال کنید.
- برای این فرآیند یک جارو برقی مرطوب و یا خشک بردارید و فیلتر کاغذی را از آن بردارید.
- حالا شیلنگ خلاء را در انتهای خط تخلیه نگه دارید و آن را برای 2-3 دقیقه روشن کنید و آنها را خاموش کنید.
این فرایند تمام خاک و گرد و غبار و قارچ و جلبک ها را از تخلیه اواپراتور در عرض چند دقیقه پاک می کند.